E genul de rețetă care îmi amintește enorm de zilele când eram copil și de bucuria fratelui meu de fiecare dată când mama mea făcea acest chec. E și prima rețetă pe care fratele meu a învățat-o și e tare dragă sufletului.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 180 de grade.
Se bat albușurile spumă.
Se adaugă gălbenușurile și se amestecă până la incorporarea completă.
Se adaugă zahărul și se mixează pentru 30 de secunde.
Se adaugă ingredientele uscate - făina, praful de copt, cacaua și apa și se amestecă până se obține un aluat lichid.
Se tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt și se toarnă aluatul.
Se coace pentru 50 de minute - 1 oră sau până trece testul scobitorii.
Ingrediente
Indicații
Se încălzește cuptorul la 180 de grade.
Se bat albușurile spumă.
Se adaugă gălbenușurile și se amestecă până la incorporarea completă.
Se adaugă zahărul și se mixează pentru 30 de secunde.
Se adaugă ingredientele uscate - făina, praful de copt, cacaua și apa și se amestecă până se obține un aluat lichid.
Se tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt și se toarnă aluatul.
Se coace pentru 50 de minute - 1 oră sau până trece testul scobitorii.