Adaptate pentru nevoile tale, ale celui alergic la gluten sau care a decis că nu dorește să mai mănânce produse cu gluten, această rețetă este perfectă pentru tine. Biscuiții sunt fragezi, ușor de făcut și foarte gustoși.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
Într-un bol, se amestecă uleiul de cocos, zahărul și zahărul vanilat până se obține o cremă.
Se adaugă gălbenușul și praful de sare. Se amestecă până la incorporarea completă.
Se adaugă amidonul de porumb (o lingură pe rând) și se amestecă până se obține un aluat.
Cu ajutorul unei linguri, se formează bile care se pun pe tava de copt, tapetată cu hârtie de copt.
Cu ajutorul unei furculițe, acoperită cu amidon de porumb, se aplatizează biscuiții.
Se coc în cuptorul preîncălzit pentru 10-15 minute.
Se lasă biscuiții să se răcească înainte de a se muta de pe hârtia de copt.
Ingrediente
Indicații
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
Într-un bol, se amestecă uleiul de cocos, zahărul și zahărul vanilat până se obține o cremă.
Se adaugă gălbenușul și praful de sare. Se amestecă până la incorporarea completă.
Se adaugă amidonul de porumb (o lingură pe rând) și se amestecă până se obține un aluat.
Cu ajutorul unei linguri, se formează bile care se pun pe tava de copt, tapetată cu hârtie de copt.
Cu ajutorul unei furculițe, acoperită cu amidon de porumb, se aplatizează biscuiții.
Se coc în cuptorul preîncălzit pentru 10-15 minute.
Se lasă biscuiții să se răcească înainte de a se muta de pe hârtia de copt.