Daca iti place ardeiul copt, sigur te vei indragosti de aceasta supa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Coacem ardeii si ii curatam de seminte si coaja.
Curatam usturoiul si ceapa.
Incingem o cratita in care punem 120 gr de unt, ceapa, uturoiul, putina sare si le calim bine la foc mic pana se caramelizeaza usor.
Adaugam ardeii kapia taiati bucati mari, cartofii si mai calim pentru 10-15 minute pana cand cartoful este aproape fiert.
Punem 2,5 l de apa, pasta de tomate si fierbem pana cand legumele s-au inmuiat bine. Dam gust cu piper si sare.
Punem totul intr-un blender si mixam pana cand obtinem o crema fina si omogena.
Tragem in 20 de gr de unt bacon-ul pana cand se rumeneste putin.
Turnam supa in boluri, servim cu bacon, mozzarella si paine prajita.
Ingrediente
Indicații
Coacem ardeii si ii curatam de seminte si coaja.
Curatam usturoiul si ceapa.
Incingem o cratita in care punem 120 gr de unt, ceapa, uturoiul, putina sare si le calim bine la foc mic pana se caramelizeaza usor.
Adaugam ardeii kapia taiati bucati mari, cartofii si mai calim pentru 10-15 minute pana cand cartoful este aproape fiert.
Punem 2,5 l de apa, pasta de tomate si fierbem pana cand legumele s-au inmuiat bine. Dam gust cu piper si sare.
Punem totul intr-un blender si mixam pana cand obtinem o crema fina si omogena.
Tragem in 20 de gr de unt bacon-ul pana cand se rumeneste putin.
Turnam supa in boluri, servim cu bacon, mozzarella si paine prajita.