O reteta simpla si delicioasa de paste trottole!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem pe foc o oala cu apa si putina sare. In momentul in care apa a inceput sa fiarba, adaugam pastele pentru 8-10 minute.
Intr-o tigaie punem uleiul de masline, ceapa si rosia (taiate marunt in prealabil). In momentul in care ceapa s-a inmuiat si sosul a scazut, adaugam condimentele, busuiocul uscat, oregano, sarea, piperul, amestecam.
Dupa 1 minut adaugam smantana de gatit si fierbem pentru 2 minute.
Taiem parmezanul cubulete mici. Adaugam jumatate din cantitate in sos.
Punem pastele in sos si amestecam bine.
Punem pastele intr-o farfurie si punem restul de parmezan.
Ingrediente
Indicații
Punem pe foc o oala cu apa si putina sare. In momentul in care apa a inceput sa fiarba, adaugam pastele pentru 8-10 minute.
Intr-o tigaie punem uleiul de masline, ceapa si rosia (taiate marunt in prealabil). In momentul in care ceapa s-a inmuiat si sosul a scazut, adaugam condimentele, busuiocul uscat, oregano, sarea, piperul, amestecam.
Dupa 1 minut adaugam smantana de gatit si fierbem pentru 2 minute.
Taiem parmezanul cubulete mici. Adaugam jumatate din cantitate in sos.
Punem pastele in sos si amestecam bine.
Punem pastele intr-o farfurie si punem restul de parmezan.