Ciocolata aromata, se face foarte usor si este perfecta pentru masa de sarbatori.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa impreuna cu zaharul. Dupa ce formeaza o spuma alba se mai lasa la fiert 5-7 minute, dupa care se opreste focul.
Se adauga untul si se amesteca pana se topeste.
Separat se cerne laptele impreuna cu cacaoa care se adauga peste sirop.
Se amesteca bine, se pun arahidele și se rulează compoziția cu ajutorul unei folii alimentare. A mea a avut 20 cm.
Ingrediente
Indicații
Se pune la fiert apa impreuna cu zaharul. Dupa ce formeaza o spuma alba se mai lasa la fiert 5-7 minute, dupa care se opreste focul.
Se adauga untul si se amesteca pana se topeste.
Separat se cerne laptele impreuna cu cacaoa care se adauga peste sirop.
Se amesteca bine, se pun arahidele și se rulează compoziția cu ajutorul unei folii alimentare. A mea a avut 20 cm.