Cine a zis ca un chessecake nu poate fi si in forma de biscuit? Mmm...un deliciu!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol mixam untul pana devine cremos, adaugam crema de branza amestecand incontinuu, apoi treptat zaharul.
Adaugam galbenusul (puneti 2 daca sunt mici), esenta de vanilie, sarea.
Adaugam faina (o dam prin sita) treptat cat sa o incorporam in compozitie.
Cu o spatula incorporam ciocolata alba tocata, apoi afinele.
Bagam compozitia la frigider pentru 2 ore.
Scoatem compozitia din frigider dupa cele doua ore si formam bilute, le punem in tava pe o hartie de copt si coacem la 180-190°C circa 15/18 minute, pana cand devin aurii.
Scoatem tava din cuptor si ii mai lasam 2-3 minute, apoi ii punem la racit pe un grilaj. O sa se si intareasca.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol mixam untul pana devine cremos, adaugam crema de branza amestecand incontinuu, apoi treptat zaharul.
Adaugam galbenusul (puneti 2 daca sunt mici), esenta de vanilie, sarea.
Adaugam faina (o dam prin sita) treptat cat sa o incorporam in compozitie.
Cu o spatula incorporam ciocolata alba tocata, apoi afinele.
Bagam compozitia la frigider pentru 2 ore.
Scoatem compozitia din frigider dupa cele doua ore si formam bilute, le punem in tava pe o hartie de copt si coacem la 180-190°C circa 15/18 minute, pana cand devin aurii.
Scoatem tava din cuptor si ii mai lasam 2-3 minute, apoi ii punem la racit pe un grilaj. O sa se si intareasca.