O reteta delicioasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pasam banana cu ajutorul unei furculite pana obtinem o pasta.
Adaugam fulgii de ovaz si amestecam pana obtinem o compozitie tare si lipicioasa. Adaugam 2 lingurite de pudra de roscove. Fulgii vor absorbi lichidul si compozitia va deveni cremoasa.
Dam compozitia la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Scoatem compozitia din frigider si, cu ajutorul unei linguri, luam compozitia si o punem in palme. Formam bilute pe care le dam prin pudra de roscove.
Ingrediente
Indicații
Pasam banana cu ajutorul unei furculite pana obtinem o pasta.
Adaugam fulgii de ovaz si amestecam pana obtinem o compozitie tare si lipicioasa. Adaugam 2 lingurite de pudra de roscove. Fulgii vor absorbi lichidul si compozitia va deveni cremoasa.
Dam compozitia la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Scoatem compozitia din frigider si, cu ajutorul unei linguri, luam compozitia si o punem in palme. Formam bilute pe care le dam prin pudra de roscove.