Daca iti plac mancarurile turcesti, trebuie sa incerci reteta asta!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie de fonta incinsa punem untul.
Pana cand se topeste untul taiem in cubulete cate 2 pide tucesti pentru fiecare farfurie.
In momentul in care untul s-a topit, adaugam sucul de rosii, baharat, oregano, sare, piper si amestecam. Lasam sa fiarba. In momentul in care a inceput sa fiarba adaugam apa. Mai lasam 2 minute pe foc, amestecand din cand in cand.
Cu un polonic luam sos si turnam peste lipii, apoi punem pastrama de oaie afumata, rosie si in mijloc iaurt grecesc.
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie de fonta incinsa punem untul.
Pana cand se topeste untul taiem in cubulete cate 2 pide tucesti pentru fiecare farfurie.
In momentul in care untul s-a topit, adaugam sucul de rosii, baharat, oregano, sare, piper si amestecam. Lasam sa fiarba. In momentul in care a inceput sa fiarba adaugam apa. Mai lasam 2 minute pe foc, amestecand din cand in cand.
Cu un polonic luam sos si turnam peste lipii, apoi punem pastrama de oaie afumata, rosie si in mijloc iaurt grecesc.