O reteta extrem de usoara cu o reusita garantata pentru un sufleu cu aroma de toamna - cu piure de dovleac.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incepeti prin a incalzi cuptorul la 180 C.
Separati ouale si amestecati intr-un bol galbenusurile cu amidonul, condimentele, piure-ul de dovleac si zaharul.
Intr-un alt bol albusurile se bat bine cu sarea si apoi se adauga si zaharul vanilat. Albusurile ar trebui sa isi tina forma foarte bine inainte de a trece mai departe.
Albusurile se incorporeaza cu miscari usoare cu o spatula peste galbenusuri, pana cand nu se mai vad bucatele de albus.
Formele ramekin le ungem cu unt si le tapetam cu zaharul cu scortisoara.
Se imparte compozitia in 3 forme si se lasa la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc calde, de la cuptor, pudrate cu zahar si cu sos de vanilie.
Ingrediente
Indicații
Incepeti prin a incalzi cuptorul la 180 C.
Separati ouale si amestecati intr-un bol galbenusurile cu amidonul, condimentele, piure-ul de dovleac si zaharul.
Intr-un alt bol albusurile se bat bine cu sarea si apoi se adauga si zaharul vanilat. Albusurile ar trebui sa isi tina forma foarte bine inainte de a trece mai departe.
Albusurile se incorporeaza cu miscari usoare cu o spatula peste galbenusuri, pana cand nu se mai vad bucatele de albus.
Formele ramekin le ungem cu unt si le tapetam cu zaharul cu scortisoara.
Se imparte compozitia in 3 forme si se lasa la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc calde, de la cuptor, pudrate cu zahar si cu sos de vanilie.