Aromați și fragezi, sunt ușor de făcut și sunt ideali pentru perioada Craciunului.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Asigurați-vă că untul este la temperatura camerei, trebuie scos cu cel puțin 1h înainte.
Mixați untul cu zahărul până își dublează volumul, apoi adăugați esența de rom.
Cerneți făina împreună cu praful de cacao, adăugați și sarea și puneți totul peste compoziția umedă. Amestecați ușor cu o spatulă, sau la mixer până se adună și se formează un aluat.
Adăugați nucile și puneți totul pe o folie de plastic și rulați în formă de sul, cu ajutorul foliei.
Eu am obținut un sul de 20 de cm, puteți să îl faceți și mai lung dacă doriți ca biscuiții să aibă diametrul mai mic.
Se lasă la rece minim 1h, chiar și peste noapte sau se păstrează la congelator mai multe zile.
Se taie felii, de maxim 1 cm, se așează în tavă pe hârtie de copt și se coace tip de 15 minute la 170 de grade.
Ingrediente
Indicații
Asigurați-vă că untul este la temperatura camerei, trebuie scos cu cel puțin 1h înainte.
Mixați untul cu zahărul până își dublează volumul, apoi adăugați esența de rom.
Cerneți făina împreună cu praful de cacao, adăugați și sarea și puneți totul peste compoziția umedă. Amestecați ușor cu o spatulă, sau la mixer până se adună și se formează un aluat.
Adăugați nucile și puneți totul pe o folie de plastic și rulați în formă de sul, cu ajutorul foliei.
Eu am obținut un sul de 20 de cm, puteți să îl faceți și mai lung dacă doriți ca biscuiții să aibă diametrul mai mic.
Se lasă la rece minim 1h, chiar și peste noapte sau se păstrează la congelator mai multe zile.
Se taie felii, de maxim 1 cm, se așează în tavă pe hârtie de copt și se coace tip de 15 minute la 170 de grade.