O reteta delicioasa si bogata in vitamine!
Ingrediente:
1 catel de usturoi
1 morcov
½ ardei kapia
½ ceapa rosie
1 sfecla rosie
5 frunze de patrunjel
½ dovlecel
½ telina
Mod de preparare:
1
Curatam, spalam si taiem legumele si le punem la fiert intr-o oala pentru 20 de minute.
2
In momentul in care legumele s-au fiert, le lasam 15 minute la racit pentru a le putea mixa.
3
Luam oala de pe foc si mixam legumele cu ajutorul unui blender pana la consistenta dorita.
Ingrediente
1 catel de usturoi
1 morcov
½ ardei kapia
½ ceapa rosie
1 sfecla rosie
5 frunze de patrunjel
½ dovlecel
½ telina
Indicații
1
Curatam, spalam si taiem legumele si le punem la fiert intr-o oala pentru 20 de minute.
2
In momentul in care legumele s-au fiert, le lasam 15 minute la racit pentru a le putea mixa.
3
Luam oala de pe foc si mixam legumele cu ajutorul unui blender pana la consistenta dorita.