Brânza burrata, cu textura ei cremoasă și gustul fin și discret, se potrivește de minune cu o tocăniță de ciuperci și o mămăligă. Combinația e suuuuper delicioasă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie ceapa cubulețe și se rumenește în unt, iar când e transparentă, se adaugă ciupercile tăiate și se călesc 3-4 minute, după care se aduaugă boia afumată și vin roșu.
Se condimentează cu cimbru, sare și piper și se adaugă apă la nevoie, iar când ciupercile sunt fierte și lichidul a scăzut, se pune smântâna și se ia de pe foc.
Se prepară mămăliga așa cum e menționat pe ambalaj, iar când s-a îngroșat se servește cu tocănița de ciuperci, iar deasupra se pune brânza burrata cremoasă și se decorează cu o frunză de busuioc. Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se taie ceapa cubulețe și se rumenește în unt, iar când e transparentă, se adaugă ciupercile tăiate și se călesc 3-4 minute, după care se aduaugă boia afumată și vin roșu.
Se condimentează cu cimbru, sare și piper și se adaugă apă la nevoie, iar când ciupercile sunt fierte și lichidul a scăzut, se pune smântâna și se ia de pe foc.
Se prepară mămăliga așa cum e menționat pe ambalaj, iar când s-a îngroșat se servește cu tocănița de ciuperci, iar deasupra se pune brânza burrata cremoasă și se decorează cu o frunză de busuioc. Poftă bună!