Biscuiții cu ovăz și banane sunt metoda perfectă de a nu face risipă și de a folosi bananele bine coapte, care nu mai arată apetisant, dar au un gust intens și gustos. Combinația cu fulgi de ovăz, nucă și merișoare, îi face și sănătoși, fiind fără făină și zahăr.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pisează bine bananele coapte până rezultă o pastă și apoi incorporează fulgii de ovăz, nuca, vanilia, merișoarele, scorțișoara și portocala.
Amestecă bine toate ingredientele și, cu ajutorul unei linguri, golește bucăți plate și rotunde de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 160 °C. Servește ca desert sănătos sau la mic dejun, cu lapte. Să aveți poftă!
Ingrediente
Indicații
Pisează bine bananele coapte până rezultă o pastă și apoi incorporează fulgii de ovăz, nuca, vanilia, merișoarele, scorțișoara și portocala.
Amestecă bine toate ingredientele și, cu ajutorul unei linguri, golește bucăți plate și rotunde de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 160 °C. Servește ca desert sănătos sau la mic dejun, cu lapte. Să aveți poftă!