Biscuiți cu ovăz și banane

AutorFlavor Tailors
DificultateÎncepător

Biscuiții cu ovăz și banane sunt metoda perfectă de a nu face risipă și de a folosi bananele bine coapte, care nu mai arată apetisant, dar au un gust intens și gustos. Combinația cu fulgi de ovăz, nucă și merișoare, îi face și sănătoși, fiind fără făină și zahăr.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 3 banane bine coapte
 90 gr fulgi de ovăz
 1 tsp esență de vanilie
 30 gr nucă tocată
 20 gr merișoare confiate
 ½ tsp scorțișoară
 1 tsp coajă de portocală rasă

Mod de preparare:

1

Pisează bine bananele coapte până rezultă o pastă și apoi incorporează fulgii de ovăz, nuca, vanilia, merișoarele, scorțișoara și portocala.

2

Amestecă bine toate ingredientele și, cu ajutorul unei linguri, golește bucăți plate și rotunde de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

3

Dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 160 °C. Servește ca desert sănătos sau la mic dejun, cu lapte. Să aveți poftă!

Ingrediente

 3 banane bine coapte
 90 gr fulgi de ovăz
 1 tsp esență de vanilie
 30 gr nucă tocată
 20 gr merișoare confiate
 ½ tsp scorțișoară
 1 tsp coajă de portocală rasă

Indicații

1

Pisează bine bananele coapte până rezultă o pastă și apoi incorporează fulgii de ovăz, nuca, vanilia, merișoarele, scorțișoara și portocala.

2

Amestecă bine toate ingredientele și, cu ajutorul unei linguri, golește bucăți plate și rotunde de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

3

Dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 160 °C. Servește ca desert sănătos sau la mic dejun, cu lapte. Să aveți poftă!

Note

Biscuiți cu ovăz și banane