Foarte sănătoasă și hrănitoare, lintea roșie se potrivește de minune într-o rețetă vegetariană de ragù, acompaniat de o porție de paste. Rețeta e foarte gustoasă și e una din preferatele mele! Vă invit să o degustați!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Călește puțin ceapa cu morcovii și pătrunjelul tăiat cubulețe, parfumează cu usturoi și imediat după, adaugă sosul de roșii și supa de legume și lasă să fiarbă!
Când aproape s-au înmuiat legumele, presară lintea roșie în sos și apoi condimentează, după gust, cu sare, piper, oregano, cimbru și o foaie de dafin.
Fierbe tagliatellele (eu am folosit tagliatelle cu spanac) așa cum e menționat pe ambalaj 🙂 și apoi lasă-le să se odihnească puțin în strecurătoare.
Când sosul s-a îngroșat, ia-l de pe foc și parfumează-l cu pătrunjel, iar apoi decorează tagliatellele cu parmezan proaspăt ras, adaugă deasupra ragu de linte roșie și pătrunjel și savurează fiecare înghițitură.
Ingrediente
Indicații
Călește puțin ceapa cu morcovii și pătrunjelul tăiat cubulețe, parfumează cu usturoi și imediat după, adaugă sosul de roșii și supa de legume și lasă să fiarbă!
Când aproape s-au înmuiat legumele, presară lintea roșie în sos și apoi condimentează, după gust, cu sare, piper, oregano, cimbru și o foaie de dafin.
Fierbe tagliatellele (eu am folosit tagliatelle cu spanac) așa cum e menționat pe ambalaj 🙂 și apoi lasă-le să se odihnească puțin în strecurătoare.
Când sosul s-a îngroșat, ia-l de pe foc și parfumează-l cu pătrunjel, iar apoi decorează tagliatellele cu parmezan proaspăt ras, adaugă deasupra ragu de linte roșie și pătrunjel și savurează fiecare înghițitură.