Săptămâna aceasta am făcut niște madeleines cu mascarpone și am testat și făina manitoba, pe care îmi doream să o testez de ceva timp.
Au ieșit niște "norișori" super pufoși, care au fost devorați de îndată ce s-au răcit.
Trebuie să încercați și voi această rețetă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un vas încăpător am adăugat oul și uleiul de cocos.
Le-am omogenizat cu ajutorul unui mini tel.
Am adăugat apoi banana pasată bine cu ajutorul unei furculițe și brânza mascarpone.
Am omogenizat compoziția, apoi am integrat treptat ingredientele uscate, amestecate toate în prealabil.
Am pus compoziția în forme cu ajutorul unei lingurițe astfel: am umplut formele doar pe jumătate, apoi am pus puțin jeleu de coacăze și ulterior am completat cu compoziție până am umplut formele.
În locul jeleului puteți pune orice altă cremă babyfriendly, pentru ca preparatul final să poată fi servit și de către cei mici.
Am introdus tava în cuptorul preîncălzit, pentru 15 minute, la foc potrivit.
Lăsați pufoșeniile la răcit câteva minute! Devin mai ferme după răcire și nici nu riscați să vă ardeți.
Ingrediente
Indicații
Într-un vas încăpător am adăugat oul și uleiul de cocos.
Le-am omogenizat cu ajutorul unui mini tel.
Am adăugat apoi banana pasată bine cu ajutorul unei furculițe și brânza mascarpone.
Am omogenizat compoziția, apoi am integrat treptat ingredientele uscate, amestecate toate în prealabil.
Am pus compoziția în forme cu ajutorul unei lingurițe astfel: am umplut formele doar pe jumătate, apoi am pus puțin jeleu de coacăze și ulterior am completat cu compoziție până am umplut formele.
În locul jeleului puteți pune orice altă cremă babyfriendly, pentru ca preparatul final să poată fi servit și de către cei mici.
Am introdus tava în cuptorul preîncălzit, pentru 15 minute, la foc potrivit.
Lăsați pufoșeniile la răcit câteva minute! Devin mai ferme după răcire și nici nu riscați să vă ardeți.