Vă mai amintiți cerealele de casă, cu gust de scorțișoară, pe care vi le-am arătat acum ceva timp?
Deși ne-au plăcut mult și Cireșel a fost tare încântat de ele nu le-am mai făcut că am stat atunci ceva timp în picioare, în fața aragazului.
De data aceasta însă am făcut muuuult mai rapid o cantitate mult mai mare, stând pe scaun, lângă bucătăria de jucărie a lui Cireșel. Nu doar că am făcut multe mini clătite, ci ne-am și jucat împreună.
Aflați mai jos secretul.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am pasat bine banana, cu furculița, apoi am adăugat peste ea laptele de migdale făcut în casă.
Am amestecat praful de copt cu pudra obținută prin râșnirea fulgilor și le-am integrat treptat în amestecul lichid.
Am turnat compoziția obținută într-un recipient (dozator pentru sos), pentru a o putea distribui mai ușor pe suprafața tigăii.
Nu știu cum de nu m-am gândit să folosesc și data trecută tigaia electrică pe care am achiziționat-o înainte să se nască Cireșel, căci ea este secretul despre care vă menționam mai sus.
Am turnat compoziția cu ajutorul dozatorului pentru sos și am copt mini clătitele câteva secunde pe fiecare parte.
Se întorc foarte ușor cu ajutorul unui băț pentru frigărui.
Ingrediente
Indicații
Am pasat bine banana, cu furculița, apoi am adăugat peste ea laptele de migdale făcut în casă.
Am amestecat praful de copt cu pudra obținută prin râșnirea fulgilor și le-am integrat treptat în amestecul lichid.
Am turnat compoziția obținută într-un recipient (dozator pentru sos), pentru a o putea distribui mai ușor pe suprafața tigăii.
Nu știu cum de nu m-am gândit să folosesc și data trecută tigaia electrică pe care am achiziționat-o înainte să se nască Cireșel, căci ea este secretul despre care vă menționam mai sus.
Am turnat compoziția cu ajutorul dozatorului pentru sos și am copt mini clătitele câteva secunde pe fiecare parte.
Se întorc foarte ușor cu ajutorul unui băț pentru frigărui.