fbpx

Tagliatelle cu sos pesto homemade

AutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Această rețetă de tagliatelle cu sos pesto homemade nu este deloc complicată, însă este atât de delicioasă, încât nu trebuie să o ratați!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 150 gr Paste artizanale
 2 tbsp Sos pesto
 6 Roșii cherry
 100 gr Ciuperci
 Busuioc proaspăt

Mod de preparare:

1

Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2

Cât timp au fiert, am pregătit ciupercile. Le-am curățat și le-am spălat sub jet de apă, apoi le-am feliat și le-am tras în tigaia antiaderentă, fără ulei, până s-a evaporat toată apa reținută în urma spălării.

3

După ce au fiert pastele, am scurs apa, am adăugat sosul pesto și ciupercile.

4

Am omogenizat, apoi am montat în farfurii unde am mai adăugat roșii cherry și frunze de busuioc proaspăt.

Un deliciu, curcubeu pe cerul gurii!

Ingrediente

 150 gr Paste artizanale
 2 tbsp Sos pesto
 6 Roșii cherry
 100 gr Ciuperci
 Busuioc proaspăt

Indicații

1

Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2

Cât timp au fiert, am pregătit ciupercile. Le-am curățat și le-am spălat sub jet de apă, apoi le-am feliat și le-am tras în tigaia antiaderentă, fără ulei, până s-a evaporat toată apa reținută în urma spălării.

3

După ce au fiert pastele, am scurs apa, am adăugat sosul pesto și ciupercile.

4

Am omogenizat, apoi am montat în farfurii unde am mai adăugat roșii cherry și frunze de busuioc proaspăt.

Un deliciu, curcubeu pe cerul gurii!

Tagliatelle cu sos pesto homemade