Piure din para, mar, gutuie coapte si gris de hrisca

AutorLili
DificultateÎncepător

Cu siguranta o sa fie pe placul bebelusului!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 1 mar
 1 para
 ½ gutuie
 2 tsp gris de hrisca
 50 ml apa fierbinte

Mod de preparare:

1

Spalam, curatam si taiem fructele fasii. Le punem in tava si le dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

2

In bolul blenderului punem grisul de hrisca si turnam 50 ml de apa fierbinte.

3

Scoatem tava din cuptor si lasam fructele 5 minute la racit.

4

Punem fructele in blender peste grisul de hrisca si mixam pana la consistenta dorita.

Ingrediente

 1 mar
 1 para
 ½ gutuie
 2 tsp gris de hrisca
 50 ml apa fierbinte

Indicații

1

Spalam, curatam si taiem fructele fasii. Le punem in tava si le dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

2

In bolul blenderului punem grisul de hrisca si turnam 50 ml de apa fierbinte.

3

Scoatem tava din cuptor si lasam fructele 5 minute la racit.

4

Punem fructele in blender peste grisul de hrisca si mixam pana la consistenta dorita.

Note

Piure din para, mar, gutuie coapte si gris de hrisca