O reteta care va face carnea foarte frageda.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem carnea de porc intr-o tava si o crestam putin.
Turnam vinul si uleiul de masline peste ea.
Apoi incepem sa o asezonam: punem piperul, boiaua iute, condimentul universal pentru carne, condimentul indian, ceapa granulata, usturoiul pudra, sarea afumata, patrunjelul uscat.
Dupa ce am asezonat carnea cu condimentele specificate mai sus, adaugam sosul barbeque, mierea, mustarul si boabele de mustar si masam cateva minute carnea.
Punem in tava ardeii iuti, rosia, ceapa taiate fasii si usturoiul rondele.
Lasam carnea la marinat in frigider pentru 2 ore.
Dupa cele 2 ore scoatem tava din frigider si punem pastrama taiata fasii peste carne.
Bagam tava in cuptorul preincalzit pentru 2 ore la 180°C cu folie de aluminiu deasupra.
La fiecare jumatate de ora scoatem carnea si turnam sos peste ea. In ultima jumatate de ora scoatem folia de aluminiu.
Ingrediente
Indicații
Punem carnea de porc intr-o tava si o crestam putin.
Turnam vinul si uleiul de masline peste ea.
Apoi incepem sa o asezonam: punem piperul, boiaua iute, condimentul universal pentru carne, condimentul indian, ceapa granulata, usturoiul pudra, sarea afumata, patrunjelul uscat.
Dupa ce am asezonat carnea cu condimentele specificate mai sus, adaugam sosul barbeque, mierea, mustarul si boabele de mustar si masam cateva minute carnea.
Punem in tava ardeii iuti, rosia, ceapa taiate fasii si usturoiul rondele.
Lasam carnea la marinat in frigider pentru 2 ore.
Dupa cele 2 ore scoatem tava din frigider si punem pastrama taiata fasii peste carne.
Bagam tava in cuptorul preincalzit pentru 2 ore la 180°C cu folie de aluminiu deasupra.
La fiecare jumatate de ora scoatem carnea si turnam sos peste ea. In ultima jumatate de ora scoatem folia de aluminiu.