Daca tot este iarna, hai sa aducem mirosul de portocala in casele noastre cu aceasta tarta infuzata cu prospetimea portocalelor de sezon.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu 100g unt topit si se pun intr-o tava de cheesecake, apasam pana avem o suprafata uniforma.
Ouale se bat impreuna cu zaharul si amidonul intr-un castron pana se omogenizeaza, dupa care se toarna sucul de portocale fiert peste amestecul de oua, putin cate putin pentru a nu gati ouale. Tot amestecul se toarna intr-o oala la foc mic si se amesteca continuu pana cand acesta se va ingrosa.
Dupa ce s-a racit putin se adauga untul si coaja de portocala, iar apoi se toarna peste biscuiti si se da la frigider pentru 4 ore.
Se decoreaza cu ciocolata neagra, portocale uscate si frisca.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu 100g unt topit si se pun intr-o tava de cheesecake, apasam pana avem o suprafata uniforma.
Ouale se bat impreuna cu zaharul si amidonul intr-un castron pana se omogenizeaza, dupa care se toarna sucul de portocale fiert peste amestecul de oua, putin cate putin pentru a nu gati ouale. Tot amestecul se toarna intr-o oala la foc mic si se amesteca continuu pana cand acesta se va ingrosa.
Dupa ce s-a racit putin se adauga untul si coaja de portocala, iar apoi se toarna peste biscuiti si se da la frigider pentru 4 ore.
Se decoreaza cu ciocolata neagra, portocale uscate si frisca.
Pofta buna!