De fiecare daca cand ma gandesc la mancare turceasca si mai ales "confort food", imi vine in minte aceasta placinta cu o textura superba, credeti-ma. Chiar va sfatuiesc sa o incercati, nu o sa regretati.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca iaurtul cu uleiul, ouale, sarea si piperul pana ce devine o compozitie fina.
Pe o tava se pune hartie de copt si se pune prima foaie de placinta , dupa care se unge cu compozitia de iaurt, urmand sa se puna o alta foaie de placinta peste, se repeta cu ungerea compozitiei de iaurt pana ce se ajunge la jumatatea foilor de placinta.
Dupa ce s-a ajuns la jumatatea foilor, se pune branza pe toata suprafata placintei, dupa care se repeta procesul de foi unse cu compozitia de iaurt.
Cand straturile de placinta sunt gata, se pun semintele de susan negru deasupra si se coace totul la 180 grade celsius pentru 30 minute.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca iaurtul cu uleiul, ouale, sarea si piperul pana ce devine o compozitie fina.
Pe o tava se pune hartie de copt si se pune prima foaie de placinta , dupa care se unge cu compozitia de iaurt, urmand sa se puna o alta foaie de placinta peste, se repeta cu ungerea compozitiei de iaurt pana ce se ajunge la jumatatea foilor de placinta.
Dupa ce s-a ajuns la jumatatea foilor, se pune branza pe toata suprafata placintei, dupa care se repeta procesul de foi unse cu compozitia de iaurt.
Cand straturile de placinta sunt gata, se pun semintele de susan negru deasupra si se coace totul la 180 grade celsius pentru 30 minute.