Omleta alba cu spanac

AutorLili
DificultateÎncepător

O retea delicioasa si sanatoasa!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 5 albusuri de ou
 100 gr spanac
 1 tbsp ulei de masline

Mod de preparare:

1

Spanacul se taie grosier.

2

Se pune uleiul la incalzit si se adauga spanacul. Se caleste pentru 5 minute.

3

Intr-un bol se bat albusurile si se adauga peste spanac.

4

Se imping marginile omletei pentru a permite albusului necoagulat sa ajunga pe fundul tigaii.

5

Cand omleta este gata pe o parte se intoarce si pe cealalta.

Ingrediente

 5 albusuri de ou
 100 gr spanac
 1 tbsp ulei de masline

Indicații

1

Spanacul se taie grosier.

2

Se pune uleiul la incalzit si se adauga spanacul. Se caleste pentru 5 minute.

3

Intr-un bol se bat albusurile si se adauga peste spanac.

4

Se imping marginile omletei pentru a permite albusului necoagulat sa ajunga pe fundul tigaii.

5

Cand omleta este gata pe o parte se intoarce si pe cealalta.

Note

Omleta alba cu spanac