Piperchi targasiti

AutorEdvin
DificultateIntermediar

O reteta rapida si delicioasa!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 6 ardei kapia
 250 gr telemea de vaca
 1 tsp piper cu lamaie
 1 tbsp ulei de avocado

Mod de preparare:

1

Spalam si coacem ardeii kapia. Ii lasam 5 minute la racit, apoi ii curatam si ii taiem fasii.

2

Intr-o tigaie de fonta punem uleiul de avocado.

3

Punem ardeii si ii rumenim pentru 5 minute.

4

Adaugam telemeaua de vaca si tinem tigaia pe foc pana cand se topeste toata branza.

5

In momentul in care branza s-a topit adaugam piperul cu lamaie, amestecam si mai lasam pe foc un minut.

Ingrediente

 6 ardei kapia
 250 gr telemea de vaca
 1 tsp piper cu lamaie
 1 tbsp ulei de avocado

Indicații

1

Spalam si coacem ardeii kapia. Ii lasam 5 minute la racit, apoi ii curatam si ii taiem fasii.

2

Intr-o tigaie de fonta punem uleiul de avocado.

3

Punem ardeii si ii rumenim pentru 5 minute.

4

Adaugam telemeaua de vaca si tinem tigaia pe foc pana cand se topeste toata branza.

5

In momentul in care branza s-a topit adaugam piperul cu lamaie, amestecam si mai lasam pe foc un minut.

Note

Piperchi targasiti