Cu siguranta o sa indragiti aceasta reteta!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem o oala cu apa pe foc si putina sare pentru a fierbe lascutele. In momentul in care apa a inceput sa fiarba, punem lascutele pentru 5-7 minute.
Intr-o tigaie de fonta punem untul. In acest timp tocam usturoiul marunt si il punem in tigaie pentru 2-3 minute sa se rumeneasca.
In momentul in care usturoiul s-a rumenit, punem dovlecelul tocat marunt pentru 5 minute, pana cand se rumeneste.
Adaugam pieptul de pui tocat marunt, rosia si asezonam cu busuioc, oregano si piper cu lamaie. In momentul in care lascutele s-au fiert, le scurgem de apa.
Adaugam smantana pentru gatit si mai lasam pe foc cateva minute, pana cand se ingroasa putin. Adaugam apoi si lascutele si amestecam foarte bine totul.
Ingrediente
Indicații
Punem o oala cu apa pe foc si putina sare pentru a fierbe lascutele. In momentul in care apa a inceput sa fiarba, punem lascutele pentru 5-7 minute.
Intr-o tigaie de fonta punem untul. In acest timp tocam usturoiul marunt si il punem in tigaie pentru 2-3 minute sa se rumeneasca.
In momentul in care usturoiul s-a rumenit, punem dovlecelul tocat marunt pentru 5 minute, pana cand se rumeneste.
Adaugam pieptul de pui tocat marunt, rosia si asezonam cu busuioc, oregano si piper cu lamaie. In momentul in care lascutele s-au fiert, le scurgem de apa.
Adaugam smantana pentru gatit si mai lasam pe foc cateva minute, pana cand se ingroasa putin. Adaugam apoi si lascutele si amestecam foarte bine totul.