Rulouri de dovleac si ciocolata

AutorEdvin
DificultateIntermediar

Un desert delicios!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră 5 minute

Ingrediente:

 1 pachet de foi placinte
 500 gr dovleac razuit
 2 tsp scortisoara Ceylon
 3 tsp miere
 1 ou
 4 tbsp lapte
 30 ml ciocolata neagra topita

Mod de preparare:

1

Batem oul impreuna cu laptele.

2

Intr-o cratita calim pentru 10 minute dovleacul.

3

Preincalzim cuptorul la 180 de grade.

4

Intindem foaia de placinta, punem peste ea dovleacul calit, presaram scortisoara peste dovleac si mierea.

5

Rulam cu grija totul, ca pe o rulada.

6

Feliem rulada si punem fiecare bucata culcata intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

7

Ungem fiecare rulou cu oul batut si introducem tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute.

8

Dupa ce am scos rulourile, am pus ciocolata topita peste ele.

Ingrediente

 1 pachet de foi placinte
 500 gr dovleac razuit
 2 tsp scortisoara Ceylon
 3 tsp miere
 1 ou
 4 tbsp lapte
 30 ml ciocolata neagra topita

Indicații

1

Batem oul impreuna cu laptele.

2

Intr-o cratita calim pentru 10 minute dovleacul.

3

Preincalzim cuptorul la 180 de grade.

4

Intindem foaia de placinta, punem peste ea dovleacul calit, presaram scortisoara peste dovleac si mierea.

5

Rulam cu grija totul, ca pe o rulada.

6

Feliem rulada si punem fiecare bucata culcata intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

7

Ungem fiecare rulou cu oul batut si introducem tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute.

8

Dupa ce am scos rulourile, am pus ciocolata topita peste ele.

Note

Rulouri de dovleac si ciocolata