Un desert delicios!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Batem oul impreuna cu laptele.
Intr-o cratita calim pentru 10 minute dovleacul.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade.
Intindem foaia de placinta, punem peste ea dovleacul calit, presaram scortisoara peste dovleac si mierea.
Rulam cu grija totul, ca pe o rulada.
Feliem rulada si punem fiecare bucata culcata intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem fiecare rulou cu oul batut si introducem tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute.
Dupa ce am scos rulourile, am pus ciocolata topita peste ele.
Ingrediente
Indicații
Batem oul impreuna cu laptele.
Intr-o cratita calim pentru 10 minute dovleacul.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade.
Intindem foaia de placinta, punem peste ea dovleacul calit, presaram scortisoara peste dovleac si mierea.
Rulam cu grija totul, ca pe o rulada.
Feliem rulada si punem fiecare bucata culcata intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem fiecare rulou cu oul batut si introducem tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute.
Dupa ce am scos rulourile, am pus ciocolata topita peste ele.