Dulce și moale, perfect pentru un desert in timpul postului.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem toate Ingredientele uscate intr-un bol încăpător, faina, zahăr, cacao, praful de copt și sarea și începem sa le amestecam.
După ce am trecut de prima etapă, adăugăm restul ingredientelor și le amestecam bine, pana se transformă intr-o textura cremoasă.
Luam o tavă pentru brioșe, sau putem folosi o tavă plată, și începem sa umplem formele ( dacă se folosește o tavă plată, recomand foaie de copt înainte de adăugarea compoziției in tavă)
Se bagă la cuptorul preîncălzit la 150 de grade, timp de 20 minute.
După ce sunt scoase din cuptor, trebuie lăsate la răcire pentru a putea fi tăiate.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Punem toate Ingredientele uscate intr-un bol încăpător, faina, zahăr, cacao, praful de copt și sarea și începem sa le amestecam.
După ce am trecut de prima etapă, adăugăm restul ingredientelor și le amestecam bine, pana se transformă intr-o textura cremoasă.
Luam o tavă pentru brioșe, sau putem folosi o tavă plată, și începem sa umplem formele ( dacă se folosește o tavă plată, recomand foaie de copt înainte de adăugarea compoziției in tavă)
Se bagă la cuptorul preîncălzit la 150 de grade, timp de 20 minute.
După ce sunt scoase din cuptor, trebuie lăsate la răcire pentru a putea fi tăiate.
Poftă bună!