O altfel de retetă de ciocolată de casă, aromată și cu aspect deosebit.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun murele la fiert cu zahărul, pe foc mediu până zahărul se topește.
Dupa ce s-a topit zaharul, lasam sa se raceasca putin, apoi pasam sau blenduim bine fructele si le trecem printr-o sita. Punem pireul opținut într-o cratiță pe foc, adăugăm untul și amestecăm până se topește.
Inchidem focul, transferam compozitia intr-un bol incapator, turnam laptele praf in ploaie, amestecand incontinuu cu o spatula.
La final, adaugam alunele de pădure.
Punem compoziția pe o folie de plastic și formăm un sul.
Se lasă la frigider 1 h sau cel mai bine peste noapte.
Ingrediente
Indicații
Se pun murele la fiert cu zahărul, pe foc mediu până zahărul se topește.
Dupa ce s-a topit zaharul, lasam sa se raceasca putin, apoi pasam sau blenduim bine fructele si le trecem printr-o sita. Punem pireul opținut într-o cratiță pe foc, adăugăm untul și amestecăm până se topește.
Inchidem focul, transferam compozitia intr-un bol incapator, turnam laptele praf in ploaie, amestecand incontinuu cu o spatula.
La final, adaugam alunele de pădure.
Punem compoziția pe o folie de plastic și formăm un sul.
Se lasă la frigider 1 h sau cel mai bine peste noapte.