Mirosul și gustul acestei pâini te vor purta cu siguranță înapoi în copilărie și îți vor trezi multe amintiri.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o cană, se amestecă drojdia cu apă (cana se umple cu apă) până la dizolvare.
Într-un bol mare, se amestecă făina, mixul de drojdie, uleiul și grisul.
Se adaugă mixul de semințe.
Se frământă aluatul pentru aproximativ 20 de minute, până ce acesta nu mai este lipicios.
Se acoperă bolul cu o cârpă și se lasă să crească pentru aproximativ 2 ore.
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Se transferă aluatul într-o formă de pâine/chec.
Se coace pentru 1 oră.
Ingrediente
Indicații
Într-o cană, se amestecă drojdia cu apă (cana se umple cu apă) până la dizolvare.
Într-un bol mare, se amestecă făina, mixul de drojdie, uleiul și grisul.
Se adaugă mixul de semințe.
Se frământă aluatul pentru aproximativ 20 de minute, până ce acesta nu mai este lipicios.
Se acoperă bolul cu o cârpă și se lasă să crească pentru aproximativ 2 ore.
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Se transferă aluatul într-o formă de pâine/chec.
Se coace pentru 1 oră.