Pui parmegiano

AutorEdvin
DificultateIntermediar

O combinatie perfecta! Pui cu parmezan si branza ceddar!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 700 gr piept de pui
 30 gr unt
 1 tbsp ulei de masline
 15 gr usturoi pisat
 200 ml smantana pentru gatit
 ½ tsp piper cu lamaie
 ½ tsp patrunjel
 ½ tsp ceapa granulata
 50 gr parmezan ras
 30 gr branza ceddar

Mod de preparare:

1

Intr-o tigaie de fonta incinsa topim untul si rumenim pentru 2 minute usturoiul pisat.

2

Adaugam bucatile de piept de pui si le tinem 2-3 minute pe fiecare parte.

3

Scoatem carnea pe o farfurie si adaugam smantana pentru gatit. O lasam sa fiarba pentru 5 minute, pana cand incepe si se ingroasa.

4

Adaugam condimentele, parmezanul si branza ceddar rasa. Amestecam si mai lasam pe foc 2 minute.

5

Adaugam inapoi carnea in tigaie si o acoperim cu sos. Mai lasam pe foc pentru 3 minute.

Ingrediente

 700 gr piept de pui
 30 gr unt
 1 tbsp ulei de masline
 15 gr usturoi pisat
 200 ml smantana pentru gatit
 ½ tsp piper cu lamaie
 ½ tsp patrunjel
 ½ tsp ceapa granulata
 50 gr parmezan ras
 30 gr branza ceddar

Indicații

1

Intr-o tigaie de fonta incinsa topim untul si rumenim pentru 2 minute usturoiul pisat.

2

Adaugam bucatile de piept de pui si le tinem 2-3 minute pe fiecare parte.

3

Scoatem carnea pe o farfurie si adaugam smantana pentru gatit. O lasam sa fiarba pentru 5 minute, pana cand incepe si se ingroasa.

4

Adaugam condimentele, parmezanul si branza ceddar rasa. Amestecam si mai lasam pe foc 2 minute.

5

Adaugam inapoi carnea in tigaie si o acoperim cu sos. Mai lasam pe foc pentru 3 minute.

Note

Pui parmegiano