După cum se vede, mi-am făcut și pofta de Raffaello. Am tăvălit o parte din papanași prin fulgi de cocos.
Au ieșit mulți papanași, dar s-au mâncat rapid.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am gătit couscous-ul (proporția 1:1).
Am pus apa la fiert, iar când a început să clocotească am adăugat couscous-ul.
Am acoperit ibricul și am oprit focul.
Durează în jur de 10 minute până acesta se umflă.
După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.
După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Punem o oală cu apă la fiert. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.
Au dispărut rapid la cât de buni au ieșit.
Ingrediente
Indicații
Am gătit couscous-ul (proporția 1:1).
Am pus apa la fiert, iar când a început să clocotească am adăugat couscous-ul.
Am acoperit ibricul și am oprit focul.
Durează în jur de 10 minute până acesta se umflă.
După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.
După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Punem o oală cu apă la fiert. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.
Au dispărut rapid la cât de buni au ieșit.