De ce sa manci o supa crema de cartofi simpla, cand ii poti da un boost de condimente indiene. Papilele gustative iti vor multumi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taiem legumele in bucatele mici, dupa care calim usturoiul si ceapa in putin ulei de masline pentru 3 minute. Dupa cele 3 minute adaugam morcovii si cartoful impreuna cu sarea, piperul, fulgii de chili, praful de curry si calim totul pentru 5 minute.
Adaugam 1.5 litri apa peste legume si patrunjelul taiat si fierbem pentru 30 minute.
Dupa fierbere blenduim cu ajutorul unui blender, iar la final adaugam iaurtul si sare dupa gust(daca mai e nevoie).
Enjoy!
Ingrediente
Indicații
Taiem legumele in bucatele mici, dupa care calim usturoiul si ceapa in putin ulei de masline pentru 3 minute. Dupa cele 3 minute adaugam morcovii si cartoful impreuna cu sarea, piperul, fulgii de chili, praful de curry si calim totul pentru 5 minute.
Adaugam 1.5 litri apa peste legume si patrunjelul taiat si fierbem pentru 30 minute.
Dupa fierbere blenduim cu ajutorul unui blender, iar la final adaugam iaurtul si sare dupa gust(daca mai e nevoie).
Enjoy!