Cand iarna si craciunul bate la usa, atunci e clar ca acesti biscuiti nu trebuie sa lipseasca de pe masa.
Textura perfecta nu exi..., trust me.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intru-un bol mixam faina cu cacaoa, sarea si praful de copt
In alt bol amestecam cu mixerul ouale cu extractul de vanilie si zaharul pentru 5-10 minute, dupa care adaugam ciocolata si untul topite si mai mixam 2 minute.
Adaugam amestecul de faina peste crema de ciocolata si mixam pana se incorporeaza foarte bine.
Aluatul obtinut se lasa la congelator 10-15 minute pentru a fi mai usor de lucrat cu el. Se formeaza bilute ce se dau prin zahar pudra, se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la 170 grade celsius pentru 10-12 minute.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intru-un bol mixam faina cu cacaoa, sarea si praful de copt
In alt bol amestecam cu mixerul ouale cu extractul de vanilie si zaharul pentru 5-10 minute, dupa care adaugam ciocolata si untul topite si mai mixam 2 minute.
Adaugam amestecul de faina peste crema de ciocolata si mixam pana se incorporeaza foarte bine.
Aluatul obtinut se lasa la congelator 10-15 minute pentru a fi mai usor de lucrat cu el. Se formeaza bilute ce se dau prin zahar pudra, se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la 170 grade celsius pentru 10-12 minute.
Pofta buna!