Voiam ceva pufos, cu brânză, nici prea dulce, dar nici sărat, așa că au rezultat niște mini checuri cu cremă de brânză, afine și migdale, super pufoase și delicioase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am separat gălbenușurile de albușuri, iar pe acestea din urmă le-am mixat spumă tare.
Gălbenușurile le-am amestecat cu uleiul și le-am frecat cu un tel până și-au schimbat culoarea și au mai crescut în volum.
Am adăugat peste acestea bananele pasate bine cu furculița și crema de brânză cu smântână.
Am omogenizat bine compoziția, tot cu ajutorul telului.
Am adăugat această compoziție, treptat, peste spuma de albușuri și am continuat să mixez până s-a încorporat perfect.
Am omogenizat separat ingredientele uscate (făina, grișul, nucile măcinate și turmericul) și le-am adăugat în compoziție, tot treptat și ușor, cu ajutorul unei spatule de silicon, de această dată.
Am pus compoziția în forme de mini prăjituri și de brioșe, am adăugat în acestea afinele trecute prin făină (pentru a nu coborî toate pe fundul formelor) și le-am apăsat ușor cu o furculiță pentru a le acoperi cu compoziție.
Am presărat fulgii de migdale și am introdus formele în cuptorul preîncălzit, pentru circa 25 de minute, la foc potrivit.
La final le-am lăsat la răcit pe un grătar metalic.
Mie mi-au ieșit 6 mini prăjituri și 7 brioșe.
Textura finală este super pufoasă și aerată, deloc umedă, deși conține banane.
Cu siguranță compoziția iese perfect și în formă mare de chec.
Spor la treabă și vouă, dacă încercați!
Noi sperăm să vă placă la fel de mult ca și nouă!
Ingrediente
Indicații
Am separat gălbenușurile de albușuri, iar pe acestea din urmă le-am mixat spumă tare.
Gălbenușurile le-am amestecat cu uleiul și le-am frecat cu un tel până și-au schimbat culoarea și au mai crescut în volum.
Am adăugat peste acestea bananele pasate bine cu furculița și crema de brânză cu smântână.
Am omogenizat bine compoziția, tot cu ajutorul telului.
Am adăugat această compoziție, treptat, peste spuma de albușuri și am continuat să mixez până s-a încorporat perfect.
Am omogenizat separat ingredientele uscate (făina, grișul, nucile măcinate și turmericul) și le-am adăugat în compoziție, tot treptat și ușor, cu ajutorul unei spatule de silicon, de această dată.
Am pus compoziția în forme de mini prăjituri și de brioșe, am adăugat în acestea afinele trecute prin făină (pentru a nu coborî toate pe fundul formelor) și le-am apăsat ușor cu o furculiță pentru a le acoperi cu compoziție.
Am presărat fulgii de migdale și am introdus formele în cuptorul preîncălzit, pentru circa 25 de minute, la foc potrivit.
La final le-am lăsat la răcit pe un grătar metalic.
Mie mi-au ieșit 6 mini prăjituri și 7 brioșe.
Textura finală este super pufoasă și aerată, deloc umedă, deși conține banane.
Cu siguranță compoziția iese perfect și în formă mare de chec.
Spor la treabă și vouă, dacă încercați!
Noi sperăm să vă placă la fel de mult ca și nouă!