Săptămâna trecută am făcut o delicioasă ruladă umplută cu legume.
La noi s-a mâncat imediat, caldă, însă poate fi o variantă excelentă pentru a fi consumată și rece.
Poate fi servită dimineața la micul dejun sau luată la pachet, fără probleme.
Se feliază foarte ușor chiar și caldă, dacă folosiți un cuțit cu lama bine ascuțită.
Trebuie neapărat să o încercați! Noi facem și weekend-ul acesta cu siguranță.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cu o seara înainte am pregătit mușchiulețul de vită.
L-am secționat astfel încât să-l pot umple ca o ruladă a doua zi și l-am pus la marinat cu ulei de măsline, piper, cimbru, turmeric și zeama de la o portocală.
A doua zi l-am bătut puțin cu ciocanul de șnițele și am pregătit umplutura.
Am tocat mărunt legumele și le-am călit în puțin ulei și apă, până s-au inmuiat.
Am adăugat la final și verdețurile.
Am întins mușchiulețul, l-am umplut cu legume, l-am rulat și l-am legat cu sfoară alimentară.
Am pus rulada în vasul multicooker-ului, cu o ceașcă de apă și am setat pe funcția gătire sub presiune, timp de 25 de minute.
Am servit rulada alături de bulgur cu legume.
Ingrediente
Indicații
Cu o seara înainte am pregătit mușchiulețul de vită.
L-am secționat astfel încât să-l pot umple ca o ruladă a doua zi și l-am pus la marinat cu ulei de măsline, piper, cimbru, turmeric și zeama de la o portocală.
A doua zi l-am bătut puțin cu ciocanul de șnițele și am pregătit umplutura.
Am tocat mărunt legumele și le-am călit în puțin ulei și apă, până s-au inmuiat.
Am adăugat la final și verdețurile.
Am întins mușchiulețul, l-am umplut cu legume, l-am rulat și l-am legat cu sfoară alimentară.
Am pus rulada în vasul multicooker-ului, cu o ceașcă de apă și am setat pe funcția gătire sub presiune, timp de 25 de minute.
Am servit rulada alături de bulgur cu legume.