Cireșel a fost foarte încântat de aceste chiftele, deși a mâncat carne de ied pentru prima dată.
A savurat vreo 3 bucăți dintr-o lovitură.
Au mers de minune cu gnocchi, dar și alături de o salată de vară, din roșii, ardei gras și castraveți.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am tocat carnea de ied împreună cu morcovul, cartoful, ceapa și usturoiul și am adăugat rezultatul într-un castron mare.
Am pus peste acestea uleiul de măsline, mărarul tocat mărunt și semințele de chia hidratate.
Deși chiftelele se leagă și fără ou, de exemplu, pe care uneori îl adaug în compoziție, de data aceasta am decis să-l înlocuiesc cu semințe de chia hidratate, pentru a aduce un plus preparatului final.
Am format chiftelele, le-am așezat în tavă pe hârtie de copt și le-am introdus în cuptorul preîncălzit pentru circa 50 minute, la 190°.
Au ieșit moi, pufoase și super delicioase.
Ingrediente
Indicații
Am tocat carnea de ied împreună cu morcovul, cartoful, ceapa și usturoiul și am adăugat rezultatul într-un castron mare.
Am pus peste acestea uleiul de măsline, mărarul tocat mărunt și semințele de chia hidratate.
Deși chiftelele se leagă și fără ou, de exemplu, pe care uneori îl adaug în compoziție, de data aceasta am decis să-l înlocuiesc cu semințe de chia hidratate, pentru a aduce un plus preparatului final.
Am format chiftelele, le-am așezat în tavă pe hârtie de copt și le-am introdus în cuptorul preîncălzit pentru circa 50 minute, la 190°.
Au ieșit moi, pufoase și super delicioase.