De cand am descoperit reteta asta de biscuiti fara zahar, suntem toti indragostiti de ea. Ii facem foarte des.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se incorporeaza untul taiat cubulete in faina care a fost cernuta.
Se folosesc varfurile degetelor pemtru a se incorpora untul si se freaca pana se obtine o compozitie nisipoasa.
Se adauga branza proaspata si se framanta cu miscari blande cateva minute (la mana) pana se obtine un aluat.
Se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pentru 30 minute.
Aluatul racit se intinde intre doua hartii de copt. Se taie formele preferate si se baga la cuptor pentru 12-15 minute, 180 grade.
Ingrediente
Indicații
Se incorporeaza untul taiat cubulete in faina care a fost cernuta.
Se folosesc varfurile degetelor pemtru a se incorpora untul si se freaca pana se obtine o compozitie nisipoasa.
Se adauga branza proaspata si se framanta cu miscari blande cateva minute (la mana) pana se obtine un aluat.
Se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pentru 30 minute.
Aluatul racit se intinde intre doua hartii de copt. Se taie formele preferate si se baga la cuptor pentru 12-15 minute, 180 grade.