Stiti retetele alea in care doar se amesteca ingredienetele uscate cu cele umede? Asta e una dintre ele. Rapide si foarte gustoase, briosele cu morcov nu au zahar, dar contin un ingredient care da si dulceata, dar si o textura foarte interesanta.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate: faina, scortisoara, nucsoara, praful de copt, bicarbonatul.
In alt bol se amesteca ingredientele umede fara stafide.
Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se amesteca bine cu o lingura de lemn sau un tel pana nu mai ramane faina. Se incorporeaza si stafidele maruntite.
Se toarna compozitia in forme de briose sau in tava de briose unsa cu unt si sa dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate: faina, scortisoara, nucsoara, praful de copt, bicarbonatul.
In alt bol se amesteca ingredientele umede fara stafide.
Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se amesteca bine cu o lingura de lemn sau un tel pana nu mai ramane faina. Se incorporeaza si stafidele maruntite.
Se toarna compozitia in forme de briose sau in tava de briose unsa cu unt si sa dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute.