Cous cous cu fasole rosie si butternut squash

AutorGabriela.ble.food
DificultateÎncepător

Aceasta este o reteta rapida, plina de nutrienti, cu texturi foarte interesante, care va salva pranzul sau cina.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 100 gr Couscous
 500 gr Butternut squash
 ½ Conserva fasole rosie
 Sare, piper, oregano

Mod de preparare:

1

Se fierbe couscous-ul conform instructiunilor de pe ambalaj.

2

Intre timp, butternut squash-ul se taie cubulete si se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute sau pana cand intra usor furculita. Daca vreti mai bine copt, mai moale, il puteti lasa mai mult.

3

Dupa ce s-a copt butternut squash-ul, se amesteca cu fasolea rosie, si se adauga peste couscous-ul scurs bine.

4

Se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Optional, se poate adauga branza sarata, busuioc proaspat sau nuci/seminte.

Ingrediente

 100 gr Couscous
 500 gr Butternut squash
 ½ Conserva fasole rosie
 Sare, piper, oregano

Indicații

1

Se fierbe couscous-ul conform instructiunilor de pe ambalaj.

2

Intre timp, butternut squash-ul se taie cubulete si se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute sau pana cand intra usor furculita. Daca vreti mai bine copt, mai moale, il puteti lasa mai mult.

3

Dupa ce s-a copt butternut squash-ul, se amesteca cu fasolea rosie, si se adauga peste couscous-ul scurs bine.

4

Se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Optional, se poate adauga branza sarata, busuioc proaspat sau nuci/seminte.

Note

Cous cous cu fasole rosie si butternut squash