Am descoperit o reteta de blondies si m-am gandit sa ii fac un mic update si sa transform aceasta prajitura intr-un cheesecake cu dulceata de afine. Rezultatul este unul delicios, trebuie sa incercati si voi reteta.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Topiți untul și ciocolata albă, amestecând continuu. După ce s-au topit, adăugați treptat ouăle și amestecați.
Adăugați făina treptat, amestecând constant cu un tel pentru a evita formarea de cocoloase. La final adăugați extractul de vanilie.
Amestecați crema de brânză cu oul, zaharul și extractul de vanilie până obțineți o compoziție omogenă și adăugați-o peste aluatul de blondie, asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Adăugați din loc în loc dulceata de afine cu o linguriță până când adăugați toata dulceața.
Lăsați prajitura în cuptor timp de 20 de minute la 180 °C pe programul de caldura sus jos apoi mai lasati inca 10 minute pe programul cu caldura de sus si ventilatie.
Ingrediente
Indicații
Topiți untul și ciocolata albă, amestecând continuu. După ce s-au topit, adăugați treptat ouăle și amestecați.
Adăugați făina treptat, amestecând constant cu un tel pentru a evita formarea de cocoloase. La final adăugați extractul de vanilie.
Amestecați crema de brânză cu oul, zaharul și extractul de vanilie până obțineți o compoziție omogenă și adăugați-o peste aluatul de blondie, asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Adăugați din loc în loc dulceata de afine cu o linguriță până când adăugați toata dulceața.
Lăsați prajitura în cuptor timp de 20 de minute la 180 °C pe programul de caldura sus jos apoi mai lasati inca 10 minute pe programul cu caldura de sus si ventilatie.