Imi place mult acest cheesecake, combinatia de caramel sarat si crema cu aroma de vanilie e vis !
Ingrediente:
Mod de preparare:
Zdrobim biscuitii marunt si ii amestecam cu untul topit. Adaugam cmpozitia intr-o tava mica de 18cm si aplatizam pana obtinem un blat. Dam tava la rece pana pregatim crema.
Intr-un bol amestecam crema de branza cu esenta de vanilie si mierea. Nu adaugati prea multa miere, caramelul e suficient de dulce. Adaugam crema peste blatul de biscuiti si dam cheesecake-ul la rece.
Pentru caramelul sarat, punem pe foc o cratita cu fundul gros. Adaugam zaharul si amestecam pana se topeste. Luam cratita de pe foc si adaugam untul, amestecam rapid si adaugam si smantana pentru frisca. La final adaugam sarea si mutam caramelul intr-un recipient cu capac.
Caramelul se toarna peste cheesecake in momentul servirii.
Ingrediente
Indicații
Zdrobim biscuitii marunt si ii amestecam cu untul topit. Adaugam cmpozitia intr-o tava mica de 18cm si aplatizam pana obtinem un blat. Dam tava la rece pana pregatim crema.
Intr-un bol amestecam crema de branza cu esenta de vanilie si mierea. Nu adaugati prea multa miere, caramelul e suficient de dulce. Adaugam crema peste blatul de biscuiti si dam cheesecake-ul la rece.
Pentru caramelul sarat, punem pe foc o cratita cu fundul gros. Adaugam zaharul si amestecam pana se topeste. Luam cratita de pe foc si adaugam untul, amestecam rapid si adaugam si smantana pentru frisca. La final adaugam sarea si mutam caramelul intr-un recipient cu capac.
Caramelul se toarna peste cheesecake in momentul servirii.