Salamul de biscuiti ma duce mereu cu gandul la copilarie. Deserturile simple sunt cele mai bune si o varianta ideala atunci cand iti este pofta de ceva dulce si vrei sa se pregateasca si repede. Salamul de biscuiti este o alegere ideala in astfel de momente. Poate fi personalizat in functie de gustul fiecaruia. Eu am ales o varianta mai sanatoasa, vegana sau de post.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Maruntim biscuitii intr-un bol incapator. Eu i-am maruntit cu mana pentru a ramane bucatile mai mari.
Laptele si carobul le amestecam impreuna pana se omogenizeaza si le adaugam peste biscuiti.
Adaugam si restul ingredientelor. Pentru a obtine piureul de mere aveti nevoie de 2 mere medii pe care le curatati de coaja si le taiati cubulete. Le puneti la fiert si dupa ce sunt gata, intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, le pasati pana obtineti consistenta unui piure.
Modelam salamul si il impachetam intr-o folie de prospetime si il dam la frigider.
Inainte sa il consumam il dam prin fulgi de cocos. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Maruntim biscuitii intr-un bol incapator. Eu i-am maruntit cu mana pentru a ramane bucatile mai mari.
Laptele si carobul le amestecam impreuna pana se omogenizeaza si le adaugam peste biscuiti.
Adaugam si restul ingredientelor. Pentru a obtine piureul de mere aveti nevoie de 2 mere medii pe care le curatati de coaja si le taiati cubulete. Le puneti la fiert si dupa ce sunt gata, intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, le pasati pana obtineti consistenta unui piure.
Modelam salamul si il impachetam intr-o folie de prospetime si il dam la frigider.
Inainte sa il consumam il dam prin fulgi de cocos. Pofta buna!