Mereu mi-au placut checurile pufoase, aromate si umede. In zilele de post apelez la acest chec pufos. E o reteta foarte simpla. Cantitatile sunt pentru o tava mica, de aproximativ 18 cm.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incalzim cuptorul la 180 de grade. Tapetam forma cu ulei si apoi cu faina. Scoatem aquafaba din conserva si o batem spuma impreuna cu zaharul ca in cazul albusului de ou.
Separat, amestecam restul ingredientelor. Adaugam apoi aquafaba si amestecam usor. Afinele le amestecam cu o lingurita de faina si le adaugam in compozitie.
Turnam compozitia in tava si coacem checul in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 25-30 de minute pana trece testul scobitorii.
Ingrediente
Indicații
Incalzim cuptorul la 180 de grade. Tapetam forma cu ulei si apoi cu faina. Scoatem aquafaba din conserva si o batem spuma impreuna cu zaharul ca in cazul albusului de ou.
Separat, amestecam restul ingredientelor. Adaugam apoi aquafaba si amestecam usor. Afinele le amestecam cu o lingurita de faina si le adaugam in compozitie.
Turnam compozitia in tava si coacem checul in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 25-30 de minute pana trece testul scobitorii.