Va propun un brunch perfect de weekend, rapid, delicios si merge in combinatie cu orice va doriti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preincalzim cuptroul la 220 grade C
Intr-un bol batem ouale pan devin putin pufoase dupa care adugam faina, sarea , laptele si mixam totul pana devine un aluat cremos (asemanator cu cel de la pancakes)
Intr-o tava de briose, punem cate o lingurita de ulei in fiecare gaura si bagam tava la cuptor pentru 5 minute ca sa incingem uleiul.
Cu grija scoatem tava din cuptor si turnam aluatul in fiecare gaura, urmand sa bagam inapoi in cuptor pentru 20-25 minute.
Ingrediente
Indicații
Preincalzim cuptroul la 220 grade C
Intr-un bol batem ouale pan devin putin pufoase dupa care adugam faina, sarea , laptele si mixam totul pana devine un aluat cremos (asemanator cu cel de la pancakes)
Intr-o tava de briose, punem cate o lingurita de ulei in fiecare gaura si bagam tava la cuptor pentru 5 minute ca sa incingem uleiul.
Cu grija scoatem tava din cuptor si turnam aluatul in fiecare gaura, urmand sa bagam inapoi in cuptor pentru 20-25 minute.