O reteta cu baze Nord-Africane, poate aceasta este una din cele mai bune retete pe care le-am mancat. Asa ca daca nu ai incercat niciodata, te indemn sa o faci, nu o sa regreti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare, calim ceapa tocata, ardeiul rosu taiat cubulete, sarea pentru 5 minute
Adaugam usturoi tocat, pasta de rosii si condimentele si calim pentru 2 minute, dupa care adaugam conserva de rosii si lasam la fiert 5 minute.
La final adugam cele 5 oua si acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc mic pentru 5-8 minute in functie de cum vrem ouale ( moi sau tari).
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie mare, calim ceapa tocata, ardeiul rosu taiat cubulete, sarea pentru 5 minute
Adaugam usturoi tocat, pasta de rosii si condimentele si calim pentru 2 minute, dupa care adaugam conserva de rosii si lasam la fiert 5 minute.
La final adugam cele 5 oua si acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc mic pentru 5-8 minute in functie de cum vrem ouale ( moi sau tari).