Una dintre cele mai usoare reteta pe care o stiu de acasa de la mama mea. Dar am imbunatatit-o cu un sirop dulce, dulce si am ornat-o frumos pentru a se potrivi pe masa festiva de Pasti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un bol.
In alt recipient, se amesteca ingredientele lichide.
Se toarna ingredientele lichide peste cele uscate si se amesteca pana se incorporeaza.
Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 25-30 minute la 180 grade, sau pana trece testul cu scobitoarea.
Laptele condensat se amesteca cu cacao pudra.
Dupa ce s-a racit negresa, se fac gauri cu coada unei linguri de lemn la 1 cm distanta una de alta.
Se toarna laptele condensat deasupra, asigurandu-ne ca ajunge in fiecare gaura.
Optional: se pot taia marginile pentru a crea cuiburi pe prajitura in care puteti pune oua de ciocolata.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un bol.
In alt recipient, se amesteca ingredientele lichide.
Se toarna ingredientele lichide peste cele uscate si se amesteca pana se incorporeaza.
Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 25-30 minute la 180 grade, sau pana trece testul cu scobitoarea.
Laptele condensat se amesteca cu cacao pudra.
Dupa ce s-a racit negresa, se fac gauri cu coada unei linguri de lemn la 1 cm distanta una de alta.
Se toarna laptele condensat deasupra, asigurandu-ne ca ajunge in fiecare gaura.
Optional: se pot taia marginile pentru a crea cuiburi pe prajitura in care puteti pune oua de ciocolata.