O placinta pentru iubitorii de foietaj si spanac. Rapida si plina de arome.Se prepara rapid si va fi iubita de toata lumea.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie calim ceapa in 2 linguri de ulei de masline pentru 5 minute, dupa care adaugam usturoiul si spanacul tocat si calim pentru 10 minute la foc mic.
Intr-un bol amestecam spanacul calit cu branza feta, patrunjel tocat, coaja de lamaie, sare, piper si migdale tocate.
Intr-o tava rotunda punem primul strat alcatuit din 2 foi de placinta si il ungem cu ulei de masline, urmand sa punem urmatorul strat rotit la 45 grade si tot asa pana terminam foile si formam un disc.
La final punem umplutura in mijloc si acoperim cu excesul de foi ramas in interior, ungem partea de sus cu ulei de masline si preseram seminte de susan albe si negre.
Coacem la 190 grade celsius pentru 35 minute sau pana devine auriu
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie calim ceapa in 2 linguri de ulei de masline pentru 5 minute, dupa care adaugam usturoiul si spanacul tocat si calim pentru 10 minute la foc mic.
Intr-un bol amestecam spanacul calit cu branza feta, patrunjel tocat, coaja de lamaie, sare, piper si migdale tocate.
Intr-o tava rotunda punem primul strat alcatuit din 2 foi de placinta si il ungem cu ulei de masline, urmand sa punem urmatorul strat rotit la 45 grade si tot asa pana terminam foile si formam un disc.
La final punem umplutura in mijloc si acoperim cu excesul de foi ramas in interior, ungem partea de sus cu ulei de masline si preseram seminte de susan albe si negre.
Coacem la 190 grade celsius pentru 35 minute sau pana devine auriu