Aceasta tarta este clar pentru iubitorii de dulce. Se face foarte rapid si e delicioasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregatim o tava de dimensiuni mici, 18 cm ideal. Maruntim biscuitii si ii amestecam un pudra de cacao si untul topit. Adaugam amestecul in tava si distribuim uniform pana obtinem un blat. Putem urca cu blatul si putin pe peretii tavii.
Pentru crema, adaugam toate ingredientele intr-o oala. Lasam oala pe foc mic si amestecam pana se topeste untul si ciocolata. Turnam crema peste blatul de biscuiti si lasam tarta la rece pentru cateva ore, minim 2.
Ingrediente
Indicații
Pregatim o tava de dimensiuni mici, 18 cm ideal. Maruntim biscuitii si ii amestecam un pudra de cacao si untul topit. Adaugam amestecul in tava si distribuim uniform pana obtinem un blat. Putem urca cu blatul si putin pe peretii tavii.
Pentru crema, adaugam toate ingredientele intr-o oala. Lasam oala pe foc mic si amestecam pana se topeste untul si ciocolata. Turnam crema peste blatul de biscuiti si lasam tarta la rece pentru cateva ore, minim 2.