Pe langa faptul ca farfuria arata minunat si e plina de culoare este si plina de savoare. Sosul pregatit este unul delicios si diferit in acelasi timp.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem. Le lasam 5-7 minute sa fiarba.
Adaugam si sfecla rosie fiarta taiata cubulete.
Adaugam si bulionul si smantana si lasam inca 5 minute.
Adaugam condimentele dupa gust. Punem si pastele la fiert intre timp.
Sosul il pasam cu ajutorul unui mixer vertical pentru a obtine o pasta omogena.
Cand pastele s-au fiert le servim cu sosul pregatit si putem presara si parmezan.
Ingrediente
Indicații
Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem. Le lasam 5-7 minute sa fiarba.
Adaugam si sfecla rosie fiarta taiata cubulete.
Adaugam si bulionul si smantana si lasam inca 5 minute.
Adaugam condimentele dupa gust. Punem si pastele la fiert intre timp.
Sosul il pasam cu ajutorul unui mixer vertical pentru a obtine o pasta omogena.
Cand pastele s-au fiert le servim cu sosul pregatit si putem presara si parmezan.