Spanac pe pat de mamaliga

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

O idee de pranz rapida si foarte gustoasa.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 200 gr spanac
 250 ml smantana de gatit
 1 ceapa
 3 tbsp ulei de masline
 sare si piper
 malai
 apa

Mod de preparare:

1

Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale.

2

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam ceapa tocata marunt.

3

Adaugam si spanacul si il lasam 3 minute, dupa care adaugam smantana pentru gatit si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

4

Intr-o tava rotunda asezam mamaliga si punem deasupra spanacul gatit. Bagam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 5- 10 minute. Pofta buna!

Ingrediente

 200 gr spanac
 250 ml smantana de gatit
 1 ceapa
 3 tbsp ulei de masline
 sare si piper
 malai
 apa

Indicații

1

Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale.

2

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam ceapa tocata marunt.

3

Adaugam si spanacul si il lasam 3 minute, dupa care adaugam smantana pentru gatit si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

4

Intr-o tava rotunda asezam mamaliga si punem deasupra spanacul gatit. Bagam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 5- 10 minute. Pofta buna!

Note

Spanac pe pat de mamaliga