O reteta plina de arome si foarte gustoasa pentru vegani.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol adaugam cubulete de tofu (scurse foarte bine de apa), 4 lingurite amidon de porumb, 2 linguri sos de soia si amestecam bine, dupa care prajim cubuletele in 2-3 linguri ulei pentru 2 minute pe fiecare parte.
Intr-o tigaie calim usturoi si ghimbir in 1 lingura de ulei pentru 3 minute dupa care adaugam apa si restul ingredientelor si lasam la foc mic pentru 5-10 minute pana ce devine un sos gros si lipicios.
La final adaugam, peste sos, bucatelele de tofu prajite si semintele de susan.
Servim cu orez basmati
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol adaugam cubulete de tofu (scurse foarte bine de apa), 4 lingurite amidon de porumb, 2 linguri sos de soia si amestecam bine, dupa care prajim cubuletele in 2-3 linguri ulei pentru 2 minute pe fiecare parte.
Intr-o tigaie calim usturoi si ghimbir in 1 lingura de ulei pentru 3 minute dupa care adaugam apa si restul ingredientelor si lasam la foc mic pentru 5-10 minute pana ce devine un sos gros si lipicios.
La final adaugam, peste sos, bucatelele de tofu prajite si semintele de susan.
Servim cu orez basmati